Verzenden

 1. Mijn pakket is niet geleverd, wat moet ik nu doen?

  Het kan zijn dat jouw bestelling vertraging heeft opgelopen. We adviseren daarom eerst de track & trace code af te wachten en deze vervolgens bij de betreffende vervoerder te bekijken. Hierin staat aangegeven hoe laat de bestelling geleverd zal worden. We willen je vragen om er rekening mee te houden dat het 24 uur kan duren, na ontvangst van de track & trace code, voordat deze code te traceren is.

  Mocht de track & trace code 24 uur na ontvangst nog niet werken, dan kun je contact opnemen met ons. We helpen je dan graag verder.

 2. Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

  Heb je jouw bestelling op een werkdag voor 14:00 uur geplaatst? Dan zullen wij jouw bestelling direct verwerken en word je pakket mogelijk de volgende dag al of uiterlijk binnen 3 werkdagen bezorgt (met uitzondering van zon- en feestdagen).

  Bij afwezigheid kan het pakje bij je buren worden afgeleverd of indien dit niet mogelijk is, bij een aangewezen afleverpunt. De chauffeur zal dan een briefje achterlaten ten teken dat hij gepoogd heeft je pakket af te leveren maar daar niet in geslaagd is.

  Meteen nadat jouw bestelling bij ons is afgerond, ontvang je een e-mail met een orderbevestiging. Op het moment dat jouw bestelling wordt overgedragen aan de bezorgdienst, ontvang je een e-mail met een link naar de track & trace code. De bezorging zal plaatsvinden via PostNL of DPD.

  Hou er rekening mee dat er soms enige tijd overheen gaat, na ontvangst van de track & trace code, voordat deze code te traceren is. Daarna kan je via het track & trace code de voortgang van je bestelling volgen.

  (Door de huidige Coronacrisis wijken sommige voorwaarden helaas af van het normaal.) Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat jouw bestelling in twee pakketten wordt verzonden. Dit komt doordat we bij sommige leveranciers met dropshipments werken. Daarom kan het voorkomen dat je het ene pakket eerder ontvangt dan het andere. Je krijgt twee track & trace codes in jouw e-mail om zo jouw bestelling te kunnen volgen.
To Top