NAUI TEC opleidingen

Water heeft diepgang, net als jij. Wij helpen jou om een nog betere technische duiker te worden. Van NAUI Nitrox tot en met het hoogste niveau op technisch duikgebied. Daarbij besteden wij veel aandacht aan NTEC, de NAUI Technical Equipment Configuration. Onze instructeurs helpen jou ook bij het maken van de juiste materiaalkeuze en skills tijdens de diverse stadia van je opleiding.

Intro to Tec

Hoe word je een betere duiker, dat is het uitgangspunt van deze opleiding. Je leert hoe je stil hangt voor bijvoorbeeld een koraal waaier, hoe je achteruit zwemt op elk moment dat dit nodig is, hoe je stabiel in het water ligt ook al krijg je te maken met stress.

Meer info

 

Technical Diver Level 1

Een pittige cursus voor hen die willen beginnen met technisch duiken en over het noodzakelijke doorzettingsvermogen beschikken om een aantal opleidingen te volgen die een lange tijd in beslag nemen. De beloning is gedegen theoretische en praktische kennis waarmee de technische decompressieduiken gemaakt kunnen worden.

Meer info

 

Technical Diver Level 2

Deze opleiding is voor duikers die veilig willen duiken met gasmengsels die helium bevatten en die ‘staged’ decompressie-stops met nitrox/zuurstof vereisen. We behandelen de risico’s, voordelen en juiste procedures voor de omgang met verschillende mengsels als ademgas, travelgas, decogas en bodemgas.

Meer info

 

To Top