SKU
104391

Analyser, Divesoft, SOLO, He O2 incl opbergbox

€ 874,83

Betaalbare Helium / Zuurstof analyser

Analyzer SOLO is een nauwkeurig apparaat voor het meten van zuurstof- en heliumconcentraties in ademgassen voor duiken. Het is een noodzakelijk hulpmiddel voor technische duikers die nitrox- en trimix-mengsels gebruiken.

De analyser SOLO wordt gekenmerkt door zijn hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid dankzij een innovatieve oplossing voor het meten van heliumconcentraties. Deze technologie werkt volgens het principe van het meten van de geluidssnelheid, waardoor het nooit nodig is om de heliumsensor te vervangen.

Een ander kenmerk van deze analyser is het lichte gewicht dankzij het duurzame ABS-PC-materiaal, wat de SOLO tot een ideale reisgenoot maakt.

De SOLO heeft ook een ingebouwde rekenmachine voor het mengen van gassen.

De analysator kan enkele andere gassen en mengsels identificeren die voor duiken worden gebruikt. In het geval van een hypoxisch mengsel zonder de aanwezigheid van een ander inert gas dan stikstof, zal het u waarschuwen en u aanraden om een ​​dergelijk mengsel niet in te ademen via de waarschuwing "VUIL LUCHT". Het kan ook argon identificeren en in een speciale omgeving de zuiverheid ervan meten.

Een USB-C-connector maakt het gemakkelijk om te programmeren en duurt minder dan 4 uur om volledig op te laden.

Meer informatie
Extra info

Mooie, betaalbare O2/He analyser

To Top